Мотоцикли

Модел ГодинаkmЦена
МотоциклCagiva Coustomцрна, бензин
10,000 km
200810,000 km850EUR

Информација за контакт

Авто плац АН-ГО ШПЕД
Телефон: 070 / 207 721
Телефон: 047 / 609 727
Веб сајт: www.an-go-sped.com.mk